Verbouw

Verbouwen: u bent blij als we komen, maar nog blijer als we gaan!

Een nieuwe keuken, een tweede badkamer, een aanbouw of een leuke overkapping in de tuin om te loungen met vrienden. Bouw- en aannemersbedrijf Van den Broek helpt u graag bij het realiseren van uw plannen. Verbouwen doet u niet elke dag, terwijl wij juist de ene na de andere verbouwing doen. En met zoveel ervaring in het verbouwen, hebben we natuurlijk veel kennis die we graag bij uw project inzetten.

Een vlotte verbouwing met een goede planning

De meeste mensen zijn blij als we komen om de langverwachte verbouwing te beginnen. De ervaring leert wel dat iedereen nog veel blijer is als we weer weggaan! Daarom zorgen wij ervoor dat de verbouwing voor u zo vlot mogelijk verloopt. Door al bij de kennismaking met u mee te denken, voorkomen we tegenvallers en meerkosten tijdens de verbouwing. Omdat u zo min mogelijk hinder wilt hebben van de verbouwing, zorgen we voor een goede planning waarbij de werkzaamheden goed op elkaar zijn afgestemd. Verder kiezen we voor materialen van de beste kwaliteit. Zo heeft u langer plezier van uw verbouwing en hoeft u een aantal jaren niet na te denken over onderhoudskosten. Bij een verbouwing werken we volgens een stappenplan.

Uw verbouwing in 6 stappen:

 U vertelt uw plannen voor verbouwing. Wij denken met u mee en vertellen hoe en wanneer we uw plannen kunnen realiseren.
Lees verder

Als u vertrouwen heeft in ons verhaal, gaan we een stap verder in het project.

 U heeft ideeën, foto’s of een bouwtekening. Ik kijk met kennis en ervaring met u mee en adviseer u over de uitvoerbaarheid van uw ideeën.

Lees verder

Door in dit stadium eventuele problemen of obstakels te bespreken en te omzeilen, voorkomen we tegenvallers en meerkosten voor u. Heeft u nog geen bouwtekening dan kunnen we u helpen door een professional uit ons netwerk voor u in te schakelen.

 U wilt weten of uw plannen passen binnen uw budget. Daarom maak ik een duidelijke, gedetailleerde offerte voor u waarin ik alle materialen benoem.

Lees verder

Ik kies altijd voor materialen van de beste kwaliteit zodat u langer plezier heeft van uw nieuwbouw, verbouwing of renovatie.

 U bent akkoord gegaan met de offerte en wilt weten wanneer we gaan beginnen! We stellen een team van professionals samen die, samen met ons, uw project gaan uitvoeren.

Lees verder

Daarna maken we een duidelijke planning om de werkzaamheden goed op elkaar aan te sluiten. Met een duidelijke planning weet u ook precies wanneer we gaan beginnen en nog belangrijker: wanneer we – als het een beetje meezit – klaar zijn.

 U wilt zo min mogelijk overlast ervaren en wij doen er alles aan om dit voor u te beperken. We laten geen gereedschap slingeren, ruimen onze werkplek aan het eind van de dag op en vegen deze aan.

Lees verder

Helaas is een verbouwing zonder stof nog niet mogelijk! We maken de opdracht bij u zo spoedig mogelijk af door werkzaamheden goed op elkaar af te stemmen en duidelijk te communiceren wanneer, wat en hoe we de werkzaamheden uitvoeren.

 Aan alles komt een einde, ook aan een verbouwing! Voor ons is de verbouwing pas klaar als u tevreden bent met het eindresultaat.

Lees verder

We lopen samen alles nog een keer door om te zien of we alles hebben opgeleverd volgens de afspraken.

Neem contact met ons op!

Bouw- en aannemersbedrijf
van den Broek

Rijksstraatweg 70
3956 CS Leersum
K.v.k. 64189082
Info@vandenbroekbouwbedrijf.nl

0343-702041

 

Bouw- en aannemersbedrijf van den Broek